Novi Show Room

Kompanija DG je za novi ekskluzivni poslovno-stambeni objekat koji se gradi u centru Subotice u ulici Petefi Šandora 3 i 5 napravila poseban izlozbeni prostor-showroom u kome su izloženi svi materijali i oprema koja će biti ugrađena u novi objekat.

Detaljno je prestavljeno sve od grube faze radova-način izgradnje, konstrukcija, hidroizolacije, sastav zidova, termoizloacija itd kao i oprema koja će biti sastavni deo projekta – vrata, prozori, keramičke pločice, parketi, operma za kupatilo itd.

Imena eminentnih firmi i partnera na projektu sami govore o ozbiljnosti i kvalitetu i ekskluzivnoisti celog projekta. Navešćemo samo neka od njh: Geberit, Rehau, Huppe, Uponor, Hoppe, Faral, Mottura, Jika, Villeroy&Boch, Ariston, Hansgrohe, Bosal, Gedy, Kolpa-san, Spacva, Marazzi, Rockwool, Henkel ceresit…

Za sve detaljne informacije o projektu molimo Vas da nas posetite na adresi Bele Gabrića 23 ili kontaktirate putem telefona 24 558 655.

ShoowRoom2 ShoowRoom3 ShoowRoom4 ShoowRoom5 ShoowRoom6 ShoowRoom7 ShoowRoom8 ShoowRoom9 ShoowRoom10 ShoowRoom11 ShoowRoom12 ShoowRoom13