Politika Privatnosti

Na sajtu kompanije DG, kome se može pristupiti sa https://www.dgcompany.rs/, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca.

Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikupljamo i beležimo u DG Company, i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Datoteke sa beleškama

DG Company sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete sajt.

Sve hosting kompanije rade ovo kao deo analitike hosting usluga.

Podaci prikupljeni u datotekama fajlova uključuju adrese internetskog protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vreme, stranice s upućivanjem / izlaskom i broj klikova.

Oni nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da vas identifikuju.

Svrha informacija je analiziranje trendova, administriranje sajtova, praćenje kretanja korisnika na sajtu i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići

Kao i drugi sajtovi, DG Company koristi „kolačiće“.

Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući želje posetilaca i stranice na sajtu kojima je posetilac pristupio ili ih posetio.

Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Politika privatnosti

Nezavisni oglašivači ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama I koji se pojavljuju u kompaniji DG,

a koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski prime vašu IP adresu kada se to dogodi.

Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da DG Company nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Politike privatnosti trećih strana

Politika privatnosti kompanije DG ne odnosi se na druge oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Politikama privatnosti ovih nezavisnih oglašavača. Može sadržati njihovu praksu i uputstva o tome kako da se onemoguće određene opcije.

Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima pomoću određenih veb pregledača, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

Politika privatnosti za decu

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju svoje mrežne aktivnosti.

DG Company ne prikuplja svesno nikakve lične podatke koji se mogu identifikovati od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Politika privatnosti Online

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su delili i / ili prikupljali u DG Company.

Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu sa ove veb lokacije.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i odredbama.