Novosti

Tržni centar Prozivka na poznatom portalu za građevinarstvo i arhitekturu gradnja.rs.

Objekat koji je je DG company izgradio prema projektu Arhitektura dizajn studia, primer uspešno izvedenog projekta.

Pročitaj više

Uskoro, novi projekat pored Maxija

Kontakt: 0631105165

Pročitaj više

DG company u eminentnom arhitektonskom časopisu

Pročitaj više

Izgled fasade novog objekta u ulici Braće Radić

Izvor: https://gradsubotica.co.rs/izgled-fasade-novog-objekta-u-ulici-brace-radic/

Pročitaj više

Objekat u ulici Dimitrija Tucovića 14

DG company je tokom 2018. godine izgradio novi poslovno stambeni objekat u srcu centra Subotice. Izgrađen objekat je ukupne bruto površine 2.000m2 sa 18 stanova i 5 poslovnih prostora.

Pročitaj više

Pohvale o novoj zgradi stižu od eminentnih građevinskih portala

“U zaštićenom gradskom jezgru Subotice nikao je objekat s veoma interesantnim pročeljem. Međutim, on nije bio deo originalnog projekta” – ovako počinje tekst u poznatom web portalu za gređevinu i arhitekturu, Gradnja.rs, o novoj zgradi koju je DG Company izgradio u ulici Šandora Petefija.

Pročitaj više

Završena izgradnja zgrade u Šandora Petefija

Firma DG company je za godinu i po dana uspešno završila projekat izgradnje najekskluzivnije zgrade u Subotici i široj okolini. Izvedeno rešenje ulične fasade rezultat je realizacije idejnog rešenja dobijenog putem međunarodnog konkursa.

Pročitaj više

Obaveštenje o konkursu

Poštovani, Obaveštavamo Vas da su se na međunarodni KONKURS ZА АRHITЕKTONSKO RЕŠЕNJЕ ULIČNЕ FАSАDЕ ZА BUDUĆI STАMBЕNO-POSLOVNI OBJЕKАT P+2+PK – P+3+PK U SUBOTICI, U ULICI ŠANDORA PETEFIJA BR. 3 I 5.koji je raspisala firma DG Company, odazvale arhitekte kako iz Srbije tako i iz Austrije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Gruzije, Hrvatske, Italije, Japana, Kine, Litvanije, Nemačke, Rumunije, Rusije, SAD, Slovenije i Ukrajine.

Pročitaj više