O Nama

Zahvaljujući decenijskom iskustvu i ispravnom pristupu građevinarstvu koji je postavio osnivač kompanije, dipl.inž. Ivan Dulić, kompanija DG postala je jedan od lidera u kvalitetnom izvođenju građevinskih radova – savremeno građevinsko preduzeće sposobno da primenjuje sve moderne tehnologije i sisteme gradnje. Sa stručnim inženjerskim kadrom i kvalifikovanom radnom snagom DG danas pruža kompletne usluge inženjeringa, planiranja i izgradnje najrazličitijih građevinskih objekata.

Stalno praćenje inovacija u oblasti građevine, poznavanje arhitektonske i kulturne tradicije, sprega arhitekture i konstrukcije, kao i visok nivo mehanizacije, omogućavaju realizaciju projekata za investitore sa najraznovrsnijim zahtevima. Kompanija osnovana 1992. godine, ima bogato iskustvo u građenju svih vrsta objekata – stambenih, poslovnih i industrijskih. Različite rekonstrukcije, hidrogradnja, kao i izgradnja specijalizovanih objekata iz oblasti ekologije, takođe spadaju u naše delatnosti.

Vizija

Pristup koji je postao ključ našeg uspeha podrazumeva insistiranje na primeni strogih profesionalnih i etičkih standarda, investiranje u kompetentan inženjerski kadar i praćenje novih trendova u oblasti tehnologije, mehanizacije i materijala.

logo
cvetGRADIMO GRAD cvet